Pneumàtic turístic fabricat al Vietnam

Pneumàtic turístic fabricat al Vietnam

MAXNOVA NM-49 és el pneumàtic perfecte per a qualsevol condició meteorològica. Aquest pneumàtic de tota la temporada amb una qualificació M&S té un patró de rodament simètric que permet una conducció suau i silenciosa. La banda de rodament també conté quatre grans ranures i barres de lligadura per a una millor manipulació en temps humit i sec. Tot i que té un bon rendiment en totes les condicions, també està dissenyat per portar-se uniformement durant tota la seva vida útil. Tots els aspectes d’aquest pneumàtic estan dissenyats per ajudar-vos a proporcionar una conducció tranquil·la i fluida.
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtic de gira NAMA Vietnam


MAXNOVA NM-49 és el pneumàtic perfecte per a qualsevol condició meteorològica. Aquest pneumàtic de tota la temporada M& S té un patró de rodament simètric que permet una conducció suau i silenciosa. La banda de rodament també conté quatre grans ranures i barres de lligadura per a una millor manipulació en temps humit i sec.

Tot i que té un bon rendiment en totes les condicions, també està dissenyat per portar-se uniformement durant tota la seva vida útil. Tots els aspectes d’aquest pneumàtic estan dissenyats per ajudar-vos a proporcionar una conducció tranquil·la i fluida.

Avantatges:


1> 20 mides totals a la primera fase, amb un rang de llanta de 14 a 15 polzades, des de 185 / 70R14 fins a 225 / 65R17 més grans, que cobreixen les mides més populars, la relació d’aspecte és de 55 a 75.

2> Disponible tant en amplificador T GG; Velocitats H;

3> La construcció lleugera ajuda a millorar el confort general;

4> Pneumàtic de tota la temporada amb una classificació M GG;

5> Fet a Vietnam. Tot i que el futur antidumping dels EUA per a PLT fabricat a Tailàndia, Vietnam i Corea del Sud, Vietnam és la tarifa més baixa entre els orígens, el que significa el millor preu.

Veure més Nama Tires USA en línia a través del lloc web oficial:

www.namatire.us


3

Hot Tags: Pneumàtics de fabricació fabricats al Vietnam, Vietnam, fabricants, a l'engròs, millors, barats, a la venda

Investigació

You Might Also Like