PNEUS DE PASSENGER FABRICAT A TAILANDIA

PNEUS DE PASSENGER FABRICAT A TAILANDIA

Com que hi haurà un pesat AD, CVD i tarifes de guerra comercial per a pneumàtics de PCR d'origen xinès al mercat nord-americà el 2019. • Tarifa de guerra comercial - 25% (pot començar des d'abril de 2019) • AD - 73,63% • CVD - 24,71% vol dir que els pneumàtics de PCR d'origen xinès seran assassinats, i ara cada vegada hi ha més importadors d'Amèrica ...
Xateja ara

Detalls del producte

PNEUS DE PASSENGER FABRICAT A TAILANDIA


Com que hi haurà un pesat AD, CVD i la tarifa de guerra comercial sobre els PCR d’orientació de la Xina al mercat dels EUA el 2019.

• Tarifa de guerra comercial - 25% (pot començar des de abril de 2019)

• AD - 73,63%

• CVD - 24,71%

Això significa que el negoci dels pneus de PCR d'origen xinès serà assassinat, ara cada vegada hi ha més importadors d'Amèrica que busquen un proveïdor que pugui fabricar i subministrar pneumàtics de la planta de la Xina.

Per satisfer els requisits d’alt rendiment i un disseny excel·lent dels pneumàtics dels clients nord-americans, els pneumàtics NAMA estan desenvolupant un nou rang de PCR a Vietnam.

Es tracta d’una gamma premium dissenyada pel centre d’R + D d’Amèrica del Nord, especialitzada per al mercat nord-americà, que cobreix els rangs de HP, UHP, RT i MT. Ara el projecte està funcionant bé, els primers formats de la fase 107 arribaran aviat.

Creiem que aquesta nova gamma de PCR tindrà un rendiment del mercat molt bo en el futur.


Mides del PNEU DE PASSENGER CAR MADE IN THAILAND

01


Hot Tags: PNEUS DE PASSENGER MADE IN THAILAND, Tailàndia, fabricants, majorista, millor, barat, preu, a la venda

Investigació

You Might Also Like