Tir de cotxe de passatgers

Tir de cotxe de passatgers

NAMA Brand Tire de cotxe de passatgers Masse291 - pneumàtic d'alt rendiment de neumàtics / pneumàtic d'estiu 1, producte Introducció de NAMA Brand Tire de cotxe de passatgers Masse291 El pneumàtic Nama UHP Masse291 d'alt rendiment, dissenyat per a aplicacions de més muntatge en cotxes compactes esportius, sedans, i coupes. Construït ...
Xateja ara

Detalls del producte

NAMA Brand Tire de cotxe de passatgers Masse291 - pneumàtic d'alt rendiment i neumàtic esportiu / pneumàtic d'estiu

image001.jpg El pneumàtic NAMA es va fundar l'any 2000, compta amb més de 17 anys d'experiència professional en el subministrament de pneumàtics TBR, PCR i OTR de tota mena a més de 100 països. Els nostres productes de PCR de gran abast inclouen HP, pneumàtics Ultra High Performance, pneumàtics SUV, pneumàtics esportius, AT, MT, etc.


1, Producte Intro ction de la marca NAMA Passenger Car Tire Masse291

Els pneumàtics Nama UHP Masse291 d'alt rendiment dissenyats per a aplicacions de muntatge addicional en cotxes compactes esportius, sedans i coupes. Construït amb el compost de rodadura Generation amb reforç de sílice i un patró de trepitja moderna agressiu, aquest pneumàtic ofereix un rendiment excepcional en condicions humides i seques. Les ranures de trepat d'angle alt proporcionen una evacuació d'aigua excel·lent per millorar la tracció humida, mentre que una costella central proporciona una estabilitat direccional millorada. El sipatge d'ones múltiples minimitza encara més el desgast irregular d'un passeig tranquil i confortable.


Característiques i avantatges

  • Rastres d'angle alt de rodadura

  • Costella del centre

  • Sipes multi-ona


2, Especificació

image003.jpg


Hot Tags: pneumàtic de cotxe de passatgers, fabricants, millor preu barat

Investigació

You Might Also Like