Pneumàtics plans d'execució premium

Pneumàtics plans d'execució premium

M'alegra compartir-vos la introducció de pneumàtics NAMA RFT KING, que hem invertit especialment construint tambor, motlles i utillatges per a TBM (màquina de construcció de pneumàtics). Pneumàtics NAMA RFT especialment dissenyats amb el nivell de tecnologia i motlle RFT estàndard de primer nivell mundial que ha millorat el suport de cautxú i disseny diferent a l'espatlla de perles i pneumàtics.
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtics plans d'execució premium


M'alegra compartir-vos la introducció de pneumàtics NAMA RFT KING, que hem invertit especialment construint tambor, motlles i utillatges per a TBM (màquina de construcció de pneumàtics). Pneumàtics NAMA Premium Run Flat especialment dissenyats amb el nivell de tecnologia i model RFT estàndard de primer nivell mundial que ha millorat el cautxú de suport i el disseny diferent a l'espatlla de perles i pneumàtics.


Això probablement serà pneumàtics Premium Run Flat entre totes les fàbriques xineses.


Per ajudar-lo a conèixer millor els nostres pneumàtics NAMA Premium Run Flat, trobareu a continuació més detalls del nostre rendiment de pneumàtics RFT.
 
Nama Premium Executar pneumàtics plans Rendiment:

1>. Rendiment de durabilitat superior:
Després de la punció, el pneumàtic NAMA RFT podria córrer a 6,5 hores a la velocitat de 50miles / h, el que significa que NAMA RFT podria córrer més de 300 milles, més de 6 vegades dels requisits estàndard per a un pneumàtic RFT.

2>. Excel·lent capacitat d'equilibri i uniformitat rfv resultat-dinàmica:
Nama RFT pneumàtic RFV és 10kgf, millor que les marques normals (30-40 kgf) per proporciona el confort de conducció superior.
------Note: la prova està fent en un dels pneumàtics líders de la Xina Demostrant terreny.

3>. Trepitjar ingredient blanc negre de carboni més cautxú butadiè que fa que el mur lateral del pneumàtic no esquerda i menor resistència al rodament; Conducció prou forta però còmoda

4>. Cautxú millorat i acer d'alta resistència per a la zona de perles reforçades per reduir el risc pla de pneumàtics
 
5>. Amplis rangs de vora 16 polzades a 20 polzades total sobre 80 mides, ara 37 mides estan disponibles en producció.
 
Tallar seccions de pneumàtics NAMA Premium Run Flat vs pneumàtics PCR normals:
 1


Hot Tags: pneumàtics plans d'execució premium, xinesos, fabricants, a l'engròs, millor, barat, preu, per a la venda

Investigació

You Might Also Like