Pneumàtic RFT que corre més de 500 km després de la deflació

Pneumàtic RFT que corre més de 500 km després de la deflació

Els pneumàtics NAMA RFT, que circulen més de 500 km amb pneumàtics desinflats Els pneumàtics llisos són cada vegada més populars al mercat, la seguretat és el més important durant la nostra conducció, per tant, NAMA va desenvolupar una nova gamma completa de pneumàtics llisos amb un rendiment de conducció superior .
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtic NAMARFT,runningover500k després de la deflació

Els pneumàtics rodats són cada vegada més populars al mercat, la seguretat en rodar és el més important durant la nostra conducció, de manera que NAMA va desenvolupar una nova gamma completa de pneumàtics rodats amb un rendiment de conducció superior.

Tecnologia reforçada:

1> ;. Reforç de goma de paret lateral dels pneumàtics.

Compost doble de goma reforçada de paret lateral per augmentar la rigidesa de l'amplificador GG; amortiment de les parets laterals, que suporta la durabilitat del pneumàtic a costa de prevenir les deformacions dels pneumàtics.

2> ;. Els comptes són un reinformament.

Filferro d’acer d’alta resistència a l’anell del cordó més amb la base del cordó dels pneumàtics eixamplats per augmentar la resistència del cordó i evitar el descens del cordó quan circula a pressió a l’aire .---- Millorar la seguretat de conducció amb pneumàtics desinflats.

Compost de cautxú de baixa calor a l’àpex brut per reduir la congregació de calor quan es condueix ---- millorar la durabilitat dels pneumàtics.

3> Compost de banda de rodament millorat.

Mitjançant l'adopció de goma SiO2 i Butadiene en compost de banda de rodament, es redueix la resistència a la rotació i la comoditat de conducció.

El disseny més ampli de la corretja d’acer millora el rendiment de la manipulació dels pneumàtics en l’ús.

Rendiment dels pneumàtics NAMA RFT:

1> ;. Rendiment superior de durabilitat:

Després de punxar-se, el pneumàtic NAMA RFT podria funcionar fins a 6,5 ​​hores a la velocitat de 80 km / h, el que significa que NAMA RFT podria córrer més de 500 km, més de 6 temps dels requisits estàndard per a un pneumàtic RFT.

2> ;. Excel·lent resultat RFV: equilibri dinàmic amplificador GG; capacitat d’uniformitat: el pneumàtic NAMA RFT RFV és de 10 kgf, millor que les marques normals (30-40 kgf) per proporcionar un confort de conducció superior.

------ Nota: la prova es fa a un dels principals proveïdors de pneumàtics de la Xina.

图片1

图片2


Hot Tags: pneumàtic rft que corre més de 500 km després de la deflació, fabricants xinesos, majoristes, millors, barats, a la venda

Investigació

Potser també t'agrada