Executar pneumàtics plans amb quilometratge més llarg

Executar pneumàtics plans amb quilometratge més llarg

Els RFT (run flat pneumàtics) són pneumàtics que podeu seguir conduint 1 hora a una velocitat màxima de fins a 80 km / h després d’una punxada per ajudar-vos a trobar una botiga d’automòbils i una zona segura per canviar els nostres pneumàtics. RFT és una nova tendència i s’ajusta al concepte de CONDUCCIÓ DE SEGURETAT a tot el món, després d’anys de recerca i desenvolupament, NAMA ha obert la nostra pròpia sèrie RFT que abasta 39 mides de 16 a 20 polzades.
Xateja ara

Detalls del producte

Executar pneumàtics plans amb quilometratge més llarg


Els RFT (run flat pneumàtics) són pneumàtics que podeu seguir conduint 1 hora a una velocitat màxima de fins a 80 km / h després d’una punxada per ajudar-vos a trobar una botiga d’automòbils i una zona segura per canviar els nostres pneumàtics.

RFT és una nova tendència i s’adapta al concepte de CONDUCCIÓ DE SEGURETAT a tot el món, després d’anys de recerca i desenvolupament, NAMA ha obert la nostra pròpia sèrie RFT que abasta 39 mides de 16 a 20 polzades.

Ara tenim dos dissenys de patrons i, segons la prova de camp, la nostra RFT podria funcionar fins a 500 km a 0 pressió d’aire, 6 vegades per sobre dels requisits estàndard.
Trobareu més informació sobre mides i patrons a continuació i consulteu les mides que necessiteu, proveu la RFT més rendible i obtingueu 6 vegades més seguretat.

Comparació de seccions de tall entre l'amplificador RFT&i UHP estàndard.


Executar pneumàtics plans amb quilometratge més llarg:


Executar pneumàtics plans amb quilometratge més llarg:


Hot Tags: llançar pneumàtics amb quilometratge més llarg, xinès, fabricants, a l'engròs, millor, barat, preu, a la venda

Investigació

Potser també t'agrada