Pneumàtic corrent

Pneumàtic corrent

NAMA RFT TIRE Tenim excel·lents resultats de proves per als pneumàtics NAMA Runflat, la norma és que 80 km estan qualificats, en realitat pot recórrer 500 quilòmetres a una velocitat de 80 km sota 0 pressió de l'aire, que és més de 6 vegades superior a l'estàndard. . Característiques de NAMA RFT TIRE: 1 、 Controlabilitat ...
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtic NAMA RFT

Tenim excel·lents resultats de les proves per als pneumàtics NAMA Runflat, la norma és que 80 km estan qualificats, en realitat pot recórrer 500 quilòmetres a una velocitat de 80 km sota 0 pressió de l'aire, que és més de 6 vegades superior a l'estàndard.

Característiques de NAMA RFT TIRE:


1 、 Controlabilitat Quan el pneumàtic es fuga sobtadament, podeu continuar controlant el vehicle.

2 、 Seguretat No cal aparcar i inspeccionar els pneumàtics en llocs perillosos.

3 、 Flexibilitat Encara que els pneumàtics estiguin punxats, es pot circular sense problemes. 4 、 Conveniència. Elecció lliure de temps i lloc per canviar els pneumàtics.

5 、 Economia el vehicle no necessita un pneumàtic de recanvi ni una eina que permeti canviar el pneumàtic, cosa que permet estalviar espai, reduint el pes del vehicle i el consum de combustible.

6 support Suport lateral: dos parets laterals reforçades autoportants fan de

els pneumàtics "apuntalen" el cos del cotxe per a una conducció més gran.

R: Les plaques del límit eviten que el pneumàtic es desprengui de la llanta quan es perd la pressió

B : Les parets laterals estan incrustades Per proporcionar suport al rebot


Observacions:


El pneumàtic RFT s’ha d’utilitzar juntament amb TPMS per recordar al conductor si el pneumàtic ha perdut pressió

El pneumàtic NAMA Runflat pot recórrer 500 quilòmetres a una velocitat de 80KM sota 0 pressió de l'aire. L'estàndard és que calcular 80 km està qualificat, que és més de 6 vegades superior a l'estàndard.Hot Tags: venda de pneumàtics plans, xinesos, fabricants a l'engròs, el millor preu, barat, en venda

Investigació

You Might Also Like