SEMA Show 2020 cancel·lat

- Aug 12, 2020-

SEMA Show 2020 cancel·lat

DIAMOND BAR, Califòrnia - L’associació especialitzada en el mercat de l’equipament ha decidit cancel·lar el Saló SEMA 2020 a causa de la incertesa que presenta la pandèmia COVID-19 en intentar organitzar una gran convenció i fira comercial.

GG quot; Agraïm sincerament el vostre compromís i suport d’aquest esdeveniment anual. Sense la garantia raonable que l'experiència es podria lliurar de manera fiable, l'anunci s'està fent per ajudar els expositors, els assistents i els socis a planificar adequadament," Tom Gattuso, vicepresident d'esdeveniments de la SEMA, i Warren Kosikov, vicepresident de vendes de la SEMA, van dir en una carta als expositors.

El Saló SEMA 2020 estava previst del 3 al 6 de novembre al Las Vegas Convention Center.

GG quot; El Saló SEMA es compromet a fomentar les empreses del mercat d'equips especials d'automoció i a proporcionar als fabricants i als compradors la millor oportunitat de connectar-se, promocionar nous productes i descobrir noves tendències," Va dir el president i conseller delegat de SEMA, Chris Kersting.

GG quot; Agraïm l'esperit, el treball i la innovació que la nostra indústria posa cada any al SEMA Show. Tot i que ens sentim decebuts, les circumstàncies ens impedeixen acollir la Mostra al novembre, esperem reunir tothom el 2021 per celebrar un altre esdeveniment excepcional."

SEMA havia notificat a possibles espectadors i expositors16 de juliolque requeriria que els assistents a l'esdeveniment del 2020 portessin màscares o escuts facials per accedir a les sales d'exposició.

Aquest anunci, més la paraula de mesures de seguretat addicionals, com el flux de trànsit unidireccional, es va produir després que l'estat de Nevada va prohibir les cobertes facials obligatòries per a tots els espais públics de l'estat.

SEMA segueix compromès a ajudar els fabricants, els compradors i la indústria a tenir èxit, i continua buscant programes que beneficiaran el mercat, van dir els senyors Gatuso i Kosikov.

Les devolucions completes de les cabines d’expositors de SEMA Show es processaran les properes setmanes.