Els pneumàtics agrícoles han creat bons beneficis socials

- Mar 07, 2018-

Els pneumàtics agrícoles són una de les parts importants del cotxe, està directament en contacte amb la carretera, i la suspensió del vehicle treballa junts per facilitar l'impacte del vehicle, per garantir una bona comoditat en el cotxe i confort en el viatge; assegureu-vos que les rodes i el paviment tinguin una bona adherència, milloren la tracció del vehicle, la frenada i el pas; suporten el pes del cotxe, un paper important en la lluita de la granja en el cotxe s'ha cobrat més i més atenció.

1. Els cotxes no poden començar massa dur, tant els vehicles buits com els pesats han de començar a baixa velocitat. Eviteu el tiratge de la granja i el remolc de terra per reduir el desgast de la rodadura.

2. És bo dirigir-se a la carretera, ha de ser senzill, a més de reunir-se i evitar obstacles, sense gir i gir agut, per evitar el retrocés transversal de les agressions entre els pneumàtics agrícoles i el llom.

3. Els vehicles que es desplacen llargament han de basar-se en la mida, longitud i condició de la carretera, controlar adequadament la velocitat. Sota la condició de pendent llarg, de camins empinats i de condicions complexes de carretera, hem de bloquejar l'engranatge i controlar la baixada amb el petit fre. D'aquesta manera, no només es pot evitar la frenada d'emergència, sinó també reduir el desgast dels pneumàtics agrícoles i garantir la conducció segura.

4. Quan el vehicle s'aixequi, hauríem d'intentar fer ús de la unitat d'inèrcia, la velocitat de canvi oportuna i les marxes de canvi a temps. Quan anem a pujar, hem de mantenir el vehicle amb la força de recanvi adequada, no espereu que el cotxe s'aturi abans de començar de nou, per reduir el desgast dels pneumàtics agrícoles.

5. El torn de maniobra s'ha de basar en la corba per controlar la velocitat del vehicle, no en forma d'alta velocitat, en cas contrari el vehicle produeix una força centrífuga gran, inclinació lateral del vehicle de mercaderies, compensació centroide, pneumàtics unilaterals de sobrecàrrega d'arrossegament, , alhora que fa que la granja esquinça la corrosió de coure rodona, el dany.

6. En situacions complexes (avançar a través de la ciutat, creuar, ferrocarril) a l'hora de conduir, ha d'agafar la velocitat adequada del vehicle, reduir freqüentment la frenada i evitar frenades d'emergència, o provocades per la fricció corredissa entre la tensió de la granja i el sòl,

7. Aparcament i estacionament en el camí, per desenvolupar un hàbit d'esquí segur d'estacionament. Abans d'estacionar, hem de triar el terreny amb aparcament pla, net i sense oli. Tots els pneumàtics agrícoles han d'aterrar sense problemes, especialment quan el vehicle es carrega durant la nit. Hem de prestar més atenció a recollir el lloc d'estacionament i, quan sigui necessari, traslladar la roda.

8., hauríem de desaccelerar la conducció per camins defectuosos. Hem d'observar acuradament i triar la forma de passar. Després d'això, hem de comprovar si hi ha alguna pedra entre bessons. Si cal, hauríem d'excloure'l a temps.