P / LT Tire Duty a Vietnam Origin

- Aug 03, 2020-

P / LTTireDutydeV VietnamtethetheLowesttoUSAMarket


Molts compradors de la indústria de pneumàtics esperen i veuen el deure final de P / LT fabricat a Tailàndia, Vietnam, Corea i Taiwan.


Per aquest motiu, voldríem compartir algunes de les nostres idees, segons el nostre advocat i experiència, el CVD d'origen vietnamita pot ser al voltant del 4% i el DAD d'origen vietnamita pot ser baix perquè només al voltant d'11,9 milions de peces es van importar al mercat dels EUA el 2019, comparant amb Tailàndia 45,1 milions. A l’altra banda, la línia de Vietnam es ven a un preu raonable als EUA. A més, el dret d’expedició dels EUA per Vietnam és el més baix. Per tant, es pot esperar que el dret de Vietnam tingui un gran avantatge.Tenint en compte tot això, cada vegada hi ha més clients que trien Vietnam P / LT per reservar la capacitat amb antelació, tenim una àmplia gamma de mides de RT, MT, UHP, Tournig, HT perquè pugueu triar i garantim un lliurament estable i oportú. # 39; vull suggerir que feu una comanda abans per organitzar la producció de la vostra comanda amb prioritat, la producció per a totes les mides en moviment ràpid es pot organitzar a partir d'octubre.

Si teniu algun pla de compra, si us plau, torneu a contactar-nos i compartiu els detalls de la vostra comanda abans per evitar l’escassetat de subministrament.