Set tendències del futur del mercat de pneumàtics de la Xina

- Mar 07, 2018-

A mesura que les vendes d'automòbils nacionals es van disparar, va provocar la nova barreges del mercat dels nostres cotxes. Ara, el mercat intern de pneumàtics s'ha convertit en un lloc competitiu per a les grans marques de pneumàtics, que esperen que puguin tenir un paper important en el mercat de pneumàtics xinesos.


Els experts de la indústria de pneumàtics existents assenyalen que hi haurà set tendències en el mercat de pneumàtics de la Xina, que val la pena considerar-ho en el mercat dels pneumàtics.


La primera gran tendència: amb la idea que la gent que viatja amb baix contingut en carboni viatja i actualitza constantment el pneumàtic verd perquè la majoria dels consumidors reconeguessin, per tant, si els comerciants o els fabricants han de prestar atenció a les necessitats dels consumidors, juntament amb el ritme de el consumidor s'esforça per desenvolupar "pneumàtics verds".


La segona tendència: amb la implementació de la legislació d'etiquetatge de pneumàtics als Estats Units, Japó, Corea i la Unió Europea, la Xina introduirà el pla d'industrialització dels pneumàtics verds i l'estàndard d'auto-disciplina de pneumàtics verd aquest any, per tal d'integrar-se amb el món, Xina promourà la nostra "llei d'etiquetes". Això promourà el desenvolupament ordenat i harmoniós del mercat majorista de pneumàtics a la Xina.


La tercera tendència: amb el desenvolupament de la indústria, l'automatització industrial es completa amb l'edició de diverses indústries. Actualment, els fabricants de pneumàtics han aplicat l'automatització a una part de la producció de pneumàtics. En el futur, l'automatització total reemplaçarà la mecanització. Amb la millora del nivell tecnològic, també es millorarà el nivell de fabricació de pneumàtics, ja sigui per la qualitat del producte o per l'eficiència de la producció.


Quartes tendències: els actuals fabricants de pneumàtics nacionals són a tot arreu on les flors continuen la seva època, una varietat de petits excedents de pneumàtics de marca té un gran impacte en el mercat nacional de pneumàtics. Molts fabricants s'enfronten ara a la situació actual de reestructuració. No sempre així des de l'antiguitat, la supervivència de la confrontació més contundent d'un centenar d'escoles de pensament, el vell refrany, així que estem esperant per afrontar nous reptes.


La cinquena tendència és: ara moltes marques de fabricants de pneumàtics creen cada vegada més fàbriques al sud-est asiàtic i altres matèries primeres de cautxú, que estalvia transport de matèries primeres i altres despeses. Ara, la regió del sud-est asiàtic s'ha convertit gradualment en la destinació de les empreses de pneumàtics xinesos.


Sisena tendència: perquè les empreses de pneumàtics nacionals són generalment petites empreses, en la feroç competència del nivell de producció social internacional i encara hi ha un gran buit en aquesta competència, la supervivència de l'entorn més adequat, hem d'esforçar-nos per desenvolupar tecnologia, millorar-ne qualitat de pneumàtic. Les diferents empreses del nostre país s'han convertit en un mitjà comú per ampliar les activitats de promoció i la reducció dels pneumàtics. Ara, cada vegada més fabricants de pneumàtics domèstics adonar-se de reduir els preus dels pneumàtics i una varietat d'activitats de promoció en la indústria dels pneumàtics no és un bon mètode, ara moltes empreses de pneumàtics han començat a adonar-se d'aquest punt, comencen a millorar la qualitat de la marca de pneumàtics i pneumàtics tecnologia de guerra. El nostre mercat de pneumàtics es mourà de la guerra dels preus dels pneumàtics a la guerra de la marca de pneumàtics.


La setena tendència: els pneumàtics han de ser els pneumàtics de més ràpid creixement en el mercat de pneumàtics xinesos. El motiu d'aquesta tendència és la millora del nivell de vida a la Xina i el concepte de manteniment de l'automòbil també millora. A causa de les diferents estacions del nord de la Xina, cada vegada és més habitual que les persones canviïn els pneumàtics d'hivern a l'hivern. La demanda de pneumàtics d'hivern augmenta amb el refredament de la temperatura, de manera que el mercat nacional de pneumàtics d'hivern serà l'enlairament de les grans empreses de pneumàtics. Ara Michelin, Dunlop, els pneumàtics de pneumàtics Bridgestone, els pneumàtics HANKOOK i altres grans marques de pneumàtics han estat contínuament actualitzats pneumàtics d'hivern. Generalment, a l'agost, els grans majoristes de pneumàtics han començat a vendre els pneumàtics d'hivern per satisfer les necessitats dels clients.


En la competència cada vegada més ferotge, les companyies de pneumàtics si volen emergir en el boom variat, ampliar la quota de mercat, la primera tasca és construir la marca, satisfer la demanda del client, amb una excel·lent tecnologia de producció, una excel·lent qualitat del pneumàtic per conquerir clients, aportar protecció ambiental, més còmoda, més adequada per al consumidor de pneumàtics per als clients. Deixeu que la nostra marca de pneumàtics es converteixi en un nom familiar, hem de seguir la tendència del mercat de pneumàtics i sortir de la nostra pròpia marca.