Les característiques dels pneumàtics sòlids

- Mar 07, 2018-

El pneumàtic sòlid és un pneumàtic que correspon a pneumàtics pneumàtics (pneumàtics buits), la seva carcassa és sòlida, no s'utilitza cap corda com esquelet, sense necessitat d'inflar, el pneumàtic sòlid no esclatarà.

En primer lloc, el bon rendiment de l'ús de seguretat és beneficiós per millorar l'eficiència del treball. El cos de pneumàtics sòlids està fabricat en cautxú ple, que garanteix la màxima resistència a la punció del pneumàtic. Elimina el perill ocult de punció de pneumàtic durant l'operació i el funcionament del vehicle industrial. Carrega de pneumàtics sòlids: la deformació és un funcionament petit i estable, per la seva resistència a l'esgotament i la punxada, no hi ha necessitat d'inflació, per evitar el canvi freqüent del treball pesat pot millorar el pneumàtic del vehicle, la velocitat d'ús i l'eficiència del treball a baixa velocitat i alta funcionament eficient, el pneumàtic sòlid pot reemplaçar el pneumàtic pneumàtic.

Dos, disseny d'estructura raonable per garantir que el pneumàtic tingui un bon rendiment. El pneumàtic sòlid Eventer està dissenyat amb una estructura avançada de tres fases i tres tipus de cautxú garanteixen el rendiment general del pneumàtic. Anell base de cautxú i acer amb alta rigidesa, suport d'alta resistència, tant per assegurar la rigidesa dels pneumàtics com per assegurar-se que la fixació del pneumàtic i la vora, eliminin fonamentalment el problema dels anells de lliscament de pneumàtics sòlids; goma intermèdia amb alta elasticitat, absorbeix eficaçment la vibració del vehicle quan s'executa, amb comoditat de maniobra alhora, per evitar el dany al vehicle; engrosamiento de la capa de la banda de rodadura, assegurar la llagrimeig i la resistència a l'abrasió, millorar la vida útil dels pneumàtics sòlids. A més, el tambor especial i el disseny de la estructura CLICK del pneumàtic LINDE ensimiten la instal·lació de pneumàtics i una estreta coordinació amb la llanta. La secció transversal de pneumàtics ampliada millora l'estabilitat del vehicle.

Tres. Disseny avançat de tecnologia i fórmules. Eventer empresa de producció de pneumàtics sòlids de pneumàtics industrials britànics compta amb tecnologia avançada de més de mig segle d'història i experiència en la producció del disseny de la formulació del cautxú per maximitzar el rendiment dels pneumàtics, especialment cola de base, tots els importadors d'alta rigidesa i baixa cua de calor, pneumàtic a el temps d'execució i la temperatura de calefacció augmenten al mínim, alhora que milloren la resistència tèrmica del pneumàtic, per tal de resoldre el pneumàtic sòlid causat per l'augment de la temperatura de l'onatge, l'anella de lliscament, l'esclat i altres problemes greus; disseny de fórmules avançades i reduir la resistència al rodament del pneumàtic.

Quatre, a la solució dels avantatges de l'anell de lliscament de pneumàtics, bloc, esquerda i així successivament. Després de l'ús del cautxú de fibra importat com a base del pneumàtic, es va millorar el rendiment tèrmic del pneumàtic i es va reduir considerablement la temperatura de funcionament del pneumàtic. El pneumàtic sòlid i la llanta es col·loquen a través de la interferència i l'excés d'expansió de la calor corporal conduirà a la resclosa del pneumàtic. L'adhesiu de fibra té molts avantatges, com ara una bona rigidesa, una gran duresa, una bona rigidesa, una petita deformació, un petit coeficient d'expansió i una baixa generació de calor. Per tant, s'elimina el fenomen de l'anell deslizable causat per l'expansió del cub causat per la calefacció de les llandes.

Cinc. L'efecte del canvi estructural sobre el rendiment del pneumàtic. Feu clic a l'estructura de la secció de pneumàtics després de l'ampliació, reforçant l'estabilitat del vehicle en funcionament.