Reemplaçament de pneumàtics

- Aug 14, 2018-

Quan necessito reemplaçar els meus pneumàtics? He de reemplaçar els 4 pneumàtics? Puc escapar amb la substitució de 2 pneumàtics? Realment importa on estan muntats els meus nous pneumàtics? Aquestes són totes les qüestions importants per preguntar quan comença a pensar en reemplaçar els pneumàtics o si lamentablement ha acabat en un escenari d'emergència on es necessita una substitució de pneumàtic immediatament. Aquí teniu alguns fets importants i consells per saber quan substituïu els pneumàtics al vostre vehicle.

Com puc saber que els meus pneumàtics han de ser reemplaçats?

1.     Baixa banda de pneumàtics

o     El Departament de Transport (DOT) considera que la profunditat de la roda de pneumàtics és inferior a 2/32 "ja que ha arribat al final de la seva vida útil i s'ha de reemplaçar.


2.     Danys de pneumàtics

o     Si els pneumàtics es punxen en una zona que no es pot reparar o si hi ha algun material com l'acer o la tela exposada i que sigui visible, el pneumàtic haurà de ser reparat o reemplaçat immediatament.


3.     Desgast irregular

o     Comproveu visualment els pneumàtics per desgast irregular o irregular, abalorios a les parets laterals, o qualsevol altre senyal de desgast irregular o desigual del pneumàtic.

Per què he de substituir els quatre pneumàtics?

La millor pràctica segons l' Associació Tire Industry Industry (TIA) és reemplaçar els quatre pneumàtics alhora per evitar el dany del tren de maneig i mantenir el desgast uniforme de la rodadura . Per a determinats vehicles amb tracció total o de tracció a les quatre rodes, el fabricant requereix que les quatre rodes es reemplacin per evitar el dany inevitable del conductor.

Consulteu el manual del propietari del vostre vehicle per veure si el vostre vehicle compleix els requisits del fabricant.