Vietnam pneumàtics terreny accidentat

Vietnam pneumàtics terreny accidentat

1. Disseny de blocs de falca--- de mossegar per tracció, millorar l'adherència off-road 2. Trepitjada àmplia----Esperació en tots dos dins i fora de la carretera, desgast mínim desigual 3. Patró d'espatlla zigzag ofereix una major tracció tot terreny. 4. Els expulsiós de pedra al centre i els solcs de l'espatlla ajuden a prevenir danys als pneumàtics de les pedres o impactes externs i millora el maneig de la confiança. 5. Fundació bloc reforçat Afegeix rigidesa als blocs de trepitjats per reduir la flexió. 6. L'alta proporció de buit entre els blocs de trepitjats neteja eficientment el fang i la brutícia del patró per proporcionar una excel·lent tracció en terreny extrem. 7. Les vores c tapered alternants i les vores del bloc de pas proporcionen vores de mossegada addicionals per a més tracció. 8. Constricció de carcassa 3PLY--- a l'estabilitat de direcció i resistència a l'impacte en condicions off-road
Xateja ara

Detalls del producte

Vietnam pneumàtics terreny accidentat


1 


1. Disseny de blocs de falca--- de mossegar per tracció, millorar l'adherència off-road

2. Trepitjada àmplia----Esperació en tots dos dins i fora de la carretera, desgast mínim desigual

3. Patró d'espatlla zigzag ofereix una major tracció tot terreny.

4. Els expulsiós de pedra al centre i els solcs de l'espatlla ajuden a prevenir danys als pneumàtics de les pedres o impactes externs i millora el maneig de la confiança.

5. Fundació bloc reforçat Afegeix rigidesa als blocs de trepitjats per reduir la flexió.

6. L'alta proporció de buit entre els blocs de trepitjats neteja eficientment el fang i la brutícia del patró per proporcionar una excel·lent tracció en terreny extrem.

7. Les vores c tapered alternants i les vores del bloc de pas proporcionen vores de mossegada addicionals per a més tracció.

8. Constricció de carcassa 3PLY--- a l'estabilitat de direcció i resistència a l'impacte en condicions off-road

 


Hot Tags: vietnamita pneumàtics terreny accidentat, Vietnam, fabricants, a l'engròs, millor, barat, preu, a la venda

Investigació

You Might Also Like