Tots els pneumàtics de temporada

- Jun 22, 2018-

Què són tots els pneumàtics de temporada?

Els pneumàtics de tota la temporada estan dissenyats per ser utilitzats durant tot l'any en països amb clima temperat com el Regne Unit. Estan dissenyats per proporcionar un bon nivell d'agafament en condicions d'estiu i hivern, que us permetran accionar amb seguretat el mateix conjunt de pneumàtics tot l'any.

Els fabricants de pneumàtics de tota la temporada aconsegueixen això utilitzant una combinació de la roda de pneumàtics i els compostos de cautxú que es troben en els pneumàtics d'estiu amb els que s'utilitzen per als pneumàtics d'hivern. Sona massa bo per ser veritat?

Pneumàtics de tota la temporada: els fets de tots els pneumàtics de temporada són naturalment un compromís. A l'estiu, tindreu un control lleuger dels pneumàtics d'estiu i, en condicions d'hivern, els pneumàtics d'hivern dedicats funcionaran lleugerament millor.

D'altra banda, l'ús de pneumàtics de tota la temporada li proporciona un nivell de rendiment acceptable tot l'any sense el cost i la molèstia de canviar les rodes o els pneumàtics dues vegades l'any (i emmagatzemar un conjunt de pneumàtics tot l'any). Els pneumàtics de tota la temporada són molt millors en neu i gel que els pneumàtics d'estiu, però també funcionen bé en condicions càlides i secs.

Si està preocupat per perdre l'avantatge del rendiment dels pneumàtics d'estiu, recordeu que la majoria de les parts del Regne Unit tenen més de 1O0 dies de gelada al terra a l'any. A més, les temperatures d'estiu durant els últims 3 anys no han estat de més de 17 graus C, excepte a Londres. A moltes parts del Regne Unit, les temperatures mitjanes d'estiu són considerablement més baixes.

Els pneumàtics d'estiu estan dissenyats per funcionar millor per sobre de 7 graus centígrads i els pneumàtics d'hivern estan dissenyats per funcionar millor per sota de 7 graus centígrads. Els pneumàtics de tota la temporada es troben al centre i proporcionen un nivell de rendiment durant tot l'any que creiem que és ideal per a molts automobilistes del Regne Unit.


Són aptes per a tots els cotxes?

Els pneumàtics de tota la temporada tenen un rang de mides més limitat que els pneumàtics d'estiu i hivern. Són aptes per a la gran majoria d'automòbils regulars a les carreteres del Regne Unit, cotxes familiars, transportistes de persones, hatchbacks, SUVs i fins i tot la majoria de les furgonetes.

Els conductors d'automòbils d'alt rendiment realitzen demandes molt més pesades sobre els seus pneumàtics i poden trobar dificultats per aconseguir que els pneumàtics de totes les estacions siguin les mides i velocitats que necessiten. Si aquest és el cas, la solució és seguir utilitzant pneumàtics d'estiu en pneumàtics d'estiu i hivern (si cal) a l'hivern.

Recordeu que, igual que amb els pneumàtics d'hivern, els pneumàtics de tota la temporada s'han d'ajustar a les quatre rodes del cotxe, no només les rodes davanteres o posteriors. L'acoblament de diferents tipus de pneumàtics a la part frontal i posterior del cotxe pot causar un maneig impredictible.


all season tire.jpg