Deute antidumping i contravalor a pneumàtics de TBR xinesos per ITC Commerce, EUA

- Feb 20, 2019-

ITC Commerce emet una ordre de drets compensatoris sobre pneumàtics de camions i autobusos de la Xina

L '1 de novembre de 2018, el Tribunal de Comerç Internacional (CIT) va remetre la decisió de la Comissió de Comerç Internacional (ITC) de lesions negatives en pneumàtics de camions i autobusos de la República Popular de la Xina (Xina). El 30 de gener de 2019, la ITC va presentar la seva determinació preventiva, trobant un dany important per a una indústria dels Estats Units a causa de les importacions de pneumàtics de camions i autobusos procedents de la Xina. Basant-se en determinacions finals afirmatives del Departament de Comerç (Comerç) i de la ITC, Commerce publica una ordre de drets compensatoris sobre els pneumàtics de camions i autobusos de la Xina. A més, el Comerç modifica la seva determinació final per corregir els errors ministerials. Per tant, Comerç dirigirà la protecció de fronteres i duanes dels EUA (CBP) per suspendre la liquidació i recollir dipòsits en efectiu en les entrades de pneumàtics de camions i autobusos procedents de la Xina.

Els productes inclosos en aquest ordre antidumping són els pneumàtics per a camions i autobusos. S'inclouen a l'abast els pneumàtics de camió i autobús, inclosos o no amb rodes o llantes. No obstant això, si un pneumàtic subjecte és importat muntat en una roda o una vora, només el cobert està cobert per l’abast. La mercaderia subjecta inclou pneumàtics per a camions i autobusos produïts al país subjecte, ja siguin muntats sobre rodes o llantes al país subjecte o en un tercer país. Els pneumàtics de camions i autobusos estan coberts tant si estan acompanyats d’altres parts, per exemple, una roda, vora, parts d’eixos, cargols, etc. Els pneumàtics de camions i autobusos que s’adhereixen a un vehicle no queden coberts per l’abast.

Ara, per al mercat d’Amèrica, per evitar els riscos del dret antidumping, estem desenvolupant una àmplia gamma de TBR especialitzada a THAILAND i VIETNAM.

Benvingut a www.nama.cn per obtenir més informació.