Com afecten els pneumàtics a l’economia de combustible

- Mar 25, 2020-

Com afecten els pneumàtics a l’economia de combustible

John Reece de AOT

Les persones busquen constantment maneres de reduir els costos inclosos amb el seu vehicle. I hi ha diverses maneres de fer-ho. Manteniment regular, conducció segura i raonable, i triar un disseny de vehicles segons les vostres necessitats.

Fins i tot l’elecció dels pneumàtics pot afectar molt l’eficiència del combustible del vostre vehicle. Més quilometratge de gas significa més diners a la butxaca.

El maneig, la frenada i l'acceleració dels impactes dels pneumàtics, cosa que redueix en una eficiència del consum global millor.

La principal consideració al voltant del resultat del quilometratge de gas que produeixen els seus pneumàtics és el que anomenem resistència al rodatge. El Consell Nacional de Recerca (NRC) defineix la resistència al rodatge com la mesura de la "força a l'eix en la direcció de desplaçament necessària per fer rodar un pneumàtic carregat."

Els pneumàtics experimenten forces extremes durant la conducció. La forma del pneumàtic està canviant constantment mentre el vehicle es mou, circulant entre la deformació i la recuperació. L'energia implicada en aquest cicle va ser una vegada disponible per girar les rodes, però es malgasta efectivament i es desprèn per calor als pneumàtics.

La fórmula és complicada, ja que molts altres factors afecten la resistència al rodatge. El disseny dels pneumàtics incloent: dimensions, disseny, material i construcció també afecten la resistència al rodatge. Altres atributs primaris dels pneumàtics juguen un rotllo, com la tracció i la manipulació.

El manteniment del conductor també és vital, independentment del pneumàtic que trieu. Disposar de pneumàtics que s’ajusten de la pressió de l’aire adequada és bàsic per maximitzar la vostra eficiència de combustible. Els pneumàtics fantàstics sense pressió d’aire ideals experimentaran molta més resistència al rodatge i estareu a la bomba de gas amb més freqüència del que heu de ser.

Tire Review va publicar un article que afirmava que "els estudis mostren que el 20% del 30% del consum de combustible d'un vehicle està relacionat amb els pneumàtics".

Així que si voleu guardar diners a la butxaca a la butxaca, consulteu els nostres pneumàtics d’eficiència del combustible.