COM COMPROVAR LA PRESSIÓ DELS PNEUMÀTICS

- Sep 27, 2018-

Avui, NAMA pneumàtic, volem compartir amb vostès alguns dels pneumàtics coneixement: com a comprovar pneumàtic pressió.


Llegiu a continuació indicadors i els passos:

blob.png

1. COMENCEU AMB PNEUMÀTICS FREDS SI ÉS POSSIBLE

Fabricants de vehicles, especifica PSI-literalment "lliura per polzada quadrada" de pressió – suposant pneumàtics són fred. Pneumàtics són considerats freds quan el vehicle ha estat estacionat durant tres hores o més, o si el vehicle ha passejat menys d'una milla (1,6 km) a una velocitat moderada. PSI és la unitat el seu mesurador de pressió s'utilitza per proporcionar lectures.

2. COMPROVI PSI RECOMANAT DEL FABRICANT

Mira el brancal de costat del conductor o el manual del seu propietari per trobar el pneumàtic fred recomanada PSI per la seva part davantera i posteriors pneumàtics.  Si no el troba, ha de consultar el seu distribuïdor de vehicle, fabricant o un professional qualificat pneumàtic.

3. ESCRIURE LA PSI PER CADA PNEUMÀTIC

Si el seu frontal i posteriors pneumàtics requereixen nivells de pressió diferents, anoteu el PSI correcta per a cada un per evitar confondre com vostè es mou al voltant seu vehicle comprovar la pressió dels pneumàtics.

4. COMPROVACIÓ DE LA PRESSIÓ DELS PNEUMÀTICS AMB EL SEU AMPLE

Traieu la tapa de vàlvula d'un dels seus pneumàtics. A continuació poseu l'indicador de pressió a la tija de la vàlvula i pressioni el dur suficient perquè el so hiss desapareix i el seu calibre ofereix una lectura. Amb un ample estàndard, la pressió d'aire empenyerà un petit bar de la part inferior de l'indicador. Unitats de mesura són gravades a la barra. Un indicador digital us mostrarà la lectura en una pantalla.

Anoteu la lectura i Repetiu aquest procés per a les quatre rodes.

5. OMPLIU-LA PSI RECOMANADA

Utilitzar un compressor d'aire per omplir qualsevol pneumàtics amb baixa pressió. Així molts compressors d'aire són diferents, llegir instruccions prudentment per assegurar-se utilitzes correctament.

Si està utilitzant el compressor d'aire en una gasolinera, ser segur per aparcar de manera que la mànega arribarà a les quatre rodes. Insereix un canvi en la màquina fins que escolti el funcionament motor. Omplir cada pneumàtic posant l'extrem de la mànega sobre la tija de la vàlvula i prement a la palanca.

Mitjançant un compressor d'aire gasolinera significa que els pneumàtics podria ser "calents".  Si és necessari ajustar la pressió de la inflació quan pneumàtics es "calents", posar la pressió a 4 psi (14 kPa) per sobre la pressió de la inflació fred recomanada. Torna a comprovar la pressió de la inflació quan els pneumàtics són freds.

Després d'omplir els pneumàtics, utilitzar l'indicador per comprovar la pressió una altra vegada. En aquest punt, està bé si vostè overfilled els pneumàtics perquè sempre pot deixar alguns aire tornada. Mai empenta sobre pneumàtics overinflated. Overinflation pot resultar en la disminució de tracció, desgast prematur i impacte disminució d'absorció.

6. REPETIR: COMPROVAR LA PRESSIÓ DELS PNEUMÀTICS MENSUAL

El procediment citat fan un ritual mensual. Comprovant periòdicament la pressió dels pneumàtics és la millor manera d'assegurar els pneumàtics mai mullar molt per sota de la PSI òptima.