Jack Oh To Leam NAMA Tire America

- Feb 12, 2020-

Bones notícies de NAMA Tire

Jack Oh per liderar NAMA Tire America


Nosaltres, Qingdao NAMA Industrial Co. Ltd. estem molt contents d’anunciar que hem escollit Jack Oh per dirigir la divisió NAMA Tire America i fer créixer la nostra xarxa de distribució nord-americana.


En el nou paper del nostre president de NAMA Tire America, Oh dirigirà les operacions de NAMA Tire America, incloses les funcions de vendes i màrqueting, i serà l’encarregat d’ampliar la nostra presència als Estats Units i Canadà.


NAMA Tire America construirà una xarxa de vendes nord-americana i està dirigida a distribuïdors i distribuïdors regionals de pneumàtics. Fabriquem pneumàtics de viatgers, camions lleugers i camions i autobusos radials: funcionen plantes a la Xina, Vietnam i Tailàndia.


Els pneumàtics de camions lleugers, inclosos els terrenys de fang i els de terreny accidentat, seran un àmbit particular d’atenció. Els pneumàtics de camions lleugers de terreny robust són una nova tendència al mercat. Els conductors que prefereixen els pneumàtics de fang estan ja considerant productes de terreny accidentat.


També ampliarem la nostra línia de viatgers i tindrem un ventall complet.


NAMA Tire America oferirà un servei excel·lent al seu nombre creixent de consumidors nord-americans. I tenim previst obrir el primer centre de distribució al sud de Califòrnia sota la direcció de Jack Oh.

Oh té més de 30 anys d’experiència i ha exercit funcions de lideratge en diverses empreses de pneumàtics, incloses Nexen Tire America Inc.