NAMA HA TENIR MOSTRAR PANTALLA GRAN A SEMA, LAS VEGAS

- Nov 09, 2018-

Juntament amb l'escalada de la guerra comercial entre Xina i Amèrica, la tarifa de guerra comercial, AD i CVD han estat grans obstacles per al comerç de pneumàtics entre Xina i Amèrica. Com servir els nostres clients a Amèrica i mantenir-los a salvo de la guerra comercial?

Nosaltres, Nama portem els nostres pneumàtics realitzats a Vietnam i Tailàndia a SEMA de 2018! Mostrem als nostres clients la solució a la pregunta a què s'enfronten. Allà vam rebre moltes consultes de l'espectacle i un bon feedback.

blob


Hem col · laborat amb els fabricants de llantes A-list per produir els nostres pneumàtics a Tailàndia i Vietnam.

Tenim una PCR de molt bona qualitat realitzada a Tailàndia ara es podria subministrar als clients amb un temps de lliurament ràpid, una línia d'ampli rang per a PCR sense ATD i CVD disponibles per a l'elecció del client.


blob

El pneumàtic Nama és afortunat perquè invertim la línia de producció de TBR al Vietnam des de fa 5 anys, de manera que podem produir i subministrar la marca NAMA TBR del Vietnam, no hi ha cap tipus de tarifa addicional, ni antidumping, ni riscos antisubvención ni retroactius.


blob


I mentrestant, hi ha un dret antidumping sobre els pneumàtics TBR originals xinesos al mercat europeu, per la qual cosa el nostre rang de Vietnam TBR és molt escàs i escàs. Per tal que la nostra línia de pneumàtics sigui completa i perfecta, la nostra línia Tailàndia TBR també està en procés de fabricació ara. En pocs mesos, Nama subministrarà als nostres clients talles més populars al mercat americà.

En definitiva, Nama continuarà fent tot el possible per atendre els nostres clients amb la nostra responsabilitat i passió pels pneumàtics, independentment dels nostres pneumàtics, de la Xina, del Vietnam o de Tailàndia.

blob