FORMACIÓ TÈCNICA DE NAMA TEAM TIRE

- Dec 10, 2020-

FORMACIÓ TÈCNICA DE NAMA TEAM TIRE


El 3 de desembre. El 2020, NAMA va convidar els enginyers tècnics superiors de Hankook a l’elit de vendes i ex Hankook a formar tot el personal coneixements bàsics sobre productes, tecnologia i habilitats comercials.

1

El producte de formació era principalment el pneumàtic PCR i Run-flat. Els experts de la indústria van explicar l'impacte del patró, l'estructura i la fórmula dels pneumàtics sobre les condicions d'ús i la vida útil dels pneumàtics. Tot el personal de NAMA va estudiar acuradament i va fer preguntes segons les preocupacions dels clients dels Estats Units, Àfrica, Orient Mitjà i Europa.


Per tenir una comprensió més profunda del coneixement del producte i proporcionar als clients globals productes de pneumàtics de primera classe i un servei més professional, NAMA organitzarà regularment formació tècnica.

2

NAMA és una empresa de pneumàtics fundada el 1999 i que ara té diverses instal·lacions de producció al sud-est asiàtic per atendre els clients dels EUA amb productes i serveis de primera qualitat. La passió i la innovació no s’aturen mai en l’esperit NAMA, que constitueix una cartera perfecta i única per als clients. NAMA ofereix una àmplia gamma de productes comercials i de consum amb excel·lents matèries primeres, línies de producció d’alta precisió i un procés d’inspecció més rigorós. Combinant una estètica moderna amb tecnologia d’avantguarda, NAMA crea una línia completa de PCR de tot terreny MT, RT, UHP, HT i Touring, etc. Els pneumàtics PCR de nivell 1 de nivell mundial perfeccionen la combinació del rendiment i la qualitat de la marxa juntament amb la banda de rodament única. dissenys de patrons.

3