Pneumàtics fora de carretera

- Jun 06, 2019-

Els Estats Units ja no són "CVD + ADD" als pneumàtics OTR xinesosEl 7 de maig, hora local, el Departament de Comerç dels Estats Units va anunciar que revocaria l'ordre fiscal "CVD + ADD" sobre els pneumàtics de carretera xinesos (OTR).


S'informa que després del 4 de febrer de 2019, les exportacions de pneumàtics OTR als Estats Units a la Xina no estaran subjectes a drets antidumping i drets compensatoris.


Segons les dades, els Estats Units han implementat la "doble oposició" als pneumàtics OTR de la Xina des de fa més de 10 anys.


Afectat per això, el nombre de pneumàtics xinesos OTR exportats als Estats Units ha disminuït any rere any.


El 13 d'abril de 2017, el Departament de Comerç dels Estats Units va dictaminar que la taxa d'impostos antidumping i la taxa de drets compensatoris de Xuzhou Xugong Tire Co., Ltd. eren del 33,08% i el 46,01%, respectivament.


El percentatge de drets antidumping dels pneumàtics de Guizhou i altres fabricants de pneumàtics és del 105,31%.


El tipus de taxació compensatòria dels pneumàtics de Guizhou era del 34,46% i el d'altres empreses revisades va ser del 40,24%.


Aquesta sanció "del doble revés" ha tingut un impacte important en les exportacions de pneumàtics xinesos.


El 2017, els "pneumàtics en forma de T amb una banda de rodament o una banda de rodament similar i una amplada de secció de ≥24 polzades" van ser exportats als Estats Units per un valor total de 23,92 milions de dòlars americans.


"Altres vehicles agrícoles o forestals, així com nous pneumàtics de goma pneumàtica per a màquines", amb un valor d'exportació de 66,52 milions de dòlars americans.


Al 2018, les dues xifres eren de 4,5 milions i 1,592 milions de dòlars, respectivament.


Alguns analistes creuen que la greu escassetat de l’oferta de mercat és un motiu important perquè els Estats Units anul·lin la “doble oposició”.


La xarxa mundial de pneumàtics va comprovar que, a l’agost de l’any passat, el departament de comerç dels Estats Units ja havia retirat la investigació antidumping contra pneumàtics OTR indis.