Fenotip de filtració de pneumàtic sòlid Mètode d'autotest

- Mar 07, 2018-

El pneumàtic és molt vist el problema del pneumàtic sòlid, i de vegades el clau del pneumàtic no s'apaga, de manera que constitueix una foscor, generalment el propietari d'una simple negligència d'aquest problema, però la reparació de pneumàtics incansable canviarà Com a risc de seguretat . Això requereix que el propietari d'una autoaprovació de pneumàtics regular, detecció precoç del dubte.

Mètode d'autotest de pneumàtic sòlid:

① va ser ungles i un altre material estrany lligat: el pneumàtic era un cos estrany perforat, el dany és el més comú, incloent cargols, ungles, filferros, fragments de vidre, etc. Aquestes coses afilades si la barra es torna una mica més petita constituirà una filtració de pneumàtic. En aquest moment només es pot trobar una acurada investigació sobre els pneumàtics lligats a l'aparença de cos estrany, si s'amaguen més, podem esquitxar una mica d'aigua a la superfície del pneumàtic, es trencaran burbullas locals i fins i tot es desanimen el so.

② costat trencat dels danys dels pneumàtics: si els propietaris d'automòbils no es presten atenció quan es posa, el pneumàtic pot fregar el camí cap a les dents, fregui més temps quan el costat dels pneumàtics constitueixi un avaria, constitueixen una fuga fosca. També formarà un tambor timpà, la probabilitat d'afegir un pneumàtic pla. El pneumàtic al costat del costat del dany es pot veure directament, si hi ha kits danyats o de bateria, assegureu-vos de substituir ràpidament el pneumàtic nou.

③ deformació de la roda: si els pneumàtics de vehicles de passatgers per evitar fuites, les rodes i els pneumàtics estan ben ajustats. Si la roda està deformada, afectarà l'ajust ajustat amb el pneumàtic per formar una filtració de pneumàtic. Si la distorsió dels pneumàtics és greu, podem utilitzar els ulls fregants que la poden veure. Si no és la imatge, cal descarregar el pneumàtic, la connexió entre el pneumàtic i el centre d'aigua, hi ha un centre local de Cheongsam format per la deformació del lloc fosc.

Com que els pneumàtics sòlids són preguntes més complicades i, com a propietari del vehicle, solen prestar més atenció a la condició de la carretera quan utilitzen el cotxe. Intenta minimitzar el nombre de carreteres malmeses i aturar-se a la carretera. Sovint investiguen la salut del pneumàtic i poden reduir la probabilitat de fuga de pneumàtics