Els líders estatals van visitar el lloc i van començar el projecte de pneumàtics de 370 milions de dòlars.

- Jan 28, 2019-

Recentment, el director adjunt de la Xina de Desenvolupament i Reforma de la Comissió, Ning Jizhe, va fer una visita de treball als Emirats Àrabs Units. Es va reunir amb el conseller d'Estat, Sultan i el president de la Junta Executiva d'Abu Dhabi, Hallertown, i va intercanviar opinions sobre el proper pas de la cooperació pragmàtica en àrees clau dels dos països. S'han aconseguit diversos consensos. El director adjunt, Ning Jizhe, també es va dirigir al parc de cooperació de la capacitat "One Belt and One Road" per dur a terme investigacions sobre el terreny i va assistir a la cerimònia revolucionària del projecte de pneumàtics Roadbot i Abu Dhabi.

370 million USD tire project -Angus663

370 million USD tire project -Angus665

Segons les dades, Roadbot Tire Industries Co, Ltd és un dels inversors de Roadbot Science and Technology Co., Ltd (Jiangsu) és una subsidiària integral del fabricant de maquinària de pneumàtics Safe-Run Huachen Machinery (Suzhou) Co, Ltd Roadbot Tire Industries Co., Ltd es va registrar amb èxit als Emirats Àrabs Units a finals de 2018. Es preveu produir 10 milions de conjunts de pneumàtics radials de semi-acer i 1 milió de pneumàtics radials d'acer.

370 million USD tire project -Angus1350

370 million USD tire project -Angus1352

El parc de cooperació de la capacitat "One Belt and One Road" es troba a la Zona Industrial de Khalifa, a Abu Dhabi, Emirats Àrabs Units. El parc està posicionat per servir a la situació global de la construcció del "One Belt, One Road" del país i promou la cooperació internacional de la capacitat de fabricació i els parcs d'ultramar innovadors, i s'adhereixen a una gran planificació de sortida, construcció d'alt nivell, funcionament d'alta eficiència i desenvolupament d'alta qualitat . La infraestructura de 2.2 quilòmetres quadrats de la zona d'inici del parc demostratiu s'ha iniciat de ple, i 16 empreses han signat acords marc d'inversió amb una inversió total de prop de 1.000 milions de dòlars EUA. S'ha iniciat la plataforma financera del parc de demostració i s'ha obtingut el primer lot de llicències financeres (crèdit). En el futur, se centrarà en els dos objectius de servir a les empreses xineses "One Belt and One Road" la inversió i la construcció de la plataforma pilot d'internacionalització de RMB, i s'esforcen per aconseguir un nou avenç per a les institucions financeres amb llicència a l'estranger.