Medi ambient estricta investigar en Xina pneumàtic indústries

- Dec 20, 2018-

Recentment, el Ministeri de medi ambient va emetre un avís dient que es va decidir implementar límits d'emissió especial de contaminants atmosfèrics al principal districte industrial de Hebei i Shangdong.


Per les normes nacionals, indústries que tenen límits d'emissió especial de contaminants atmosfèrics, des de el 1 de març, de 2018, novament acceptat projectes de construcció per a avaluació d'impacte ambiental, la implementació d'emissió especial limita per atmosfèrica contaminants.

blob

Les empreses existents i calderes en petroquímic, químic, l'acer i altres indústries es posen límits d'emissió especial de diòxid de sofre, òxids de nitrogen, partícules i compostos orgànics volàtils de 1 d'octubre, de 2018; Des de el 1 d'octubre, 2019 implementat les empreses existents a la indústria química coc límits d'emissió especial de diòxid de sofre, òxids de nitrogen, partícules i compostos orgànics volàtils.

blob


Des de finals de 2017,més de 35 fàbriques a Shandong té prop avall a causa de l'estricte estàndard local supervisar. La capacitat total de les indústries de pneumàtic Guangrao ha disminució en un 11%,l'expert comentar que la aquesta situació es mantindrà per propers 10 anys. Xina no ¿sacrificar l'entorn per obtenir l'augment econòmic més. Tota la fàbrica cal prendre una acció positiva a la recuperació de gasos de cop.