Exposició de pneumàtics amb èxit de 2018 CITEXPO (Xina International Tire Expo)

- Sep 12, 2018-

Del 20 al 23 d'agost de 2018, el nostre pneumàtic NAMA va assistir al 2018 CITEXPO celebrat al Centre d'Exposicions i Exposicions de l'Exposició Mundial de Xangai, va suposar un gran èxit per satisfer els clients mundials i nous amics i l'expansió del mercat de les nostres gammes de pneumàtics NAMA, TBR, OTR i etc.

 

Nosaltres NAMA Group està especialitzada en la producció i exportació de pneumàtics d'alta qualitat des de l'any 2000, des de fa anys, tenim línies TBR a la Xina i Veitnam, línies PCR a la Xina i Tailàndia i la línia OTR de gamma completa. Els nostres pneumàtics de deriva, tots els pneumàtics de temporada i els pneumàtics correguts estan guanyant!

 

A la fira, la nostra línia TBR feta a Vietnam i la línia PCR fabricada a Tailàndia ha rebut una gran popularitat entre els clients del sud d'Àsia, EUA i Europ, ens alegrem que rebem comandes dels clients del programa.

 

Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació i contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta: www.nama.cn