Tres passos per a la vida màxima de la camioneta

- Jul 06, 2018-

Examineu la banda de rodament i sentiu el cautxú amb la punta dels dits per les imperfeccions, les puntes dels dits són molt sensibles als canvis de patrons i al desgast inusual.

tu1.jpg

Tres elements són la base per obtenir un rendiment òptim de la inversió en els pneumàtics de camions.

1. Comproveu i ajusteu la pressió de l'aire mensual (com a mínim).

Mantenir la pressió d'inflació correcta és la forma més eficaç d'evitar el desgast dels pneumàtics i millorar la vida de les cobertes i el rendiment dels pneumàtics. La inflació global pot generar problemes de rendiment, però la subinflació és molt més comú i costosa, ja que pot fer malbé els pneumàtics augmentant la seva temperatura.

"La inflació insuficient també perjudica l'estalvi de combustible".

La temperatura ambient també afecta les pressions d'inflació. La pressió recomanada cau una lliura per cada augment de 10 graus en la temperatura ambient.

2. Comproveu l'alineació de la roda

Un bon programa d'alineació de la roda de camions pot augmentar el quilometratge del pneumàtic en un 30 per cent.

Atès que la desalineació també augmenta la resistència al rodament del camió, regularment comprovar i ajustar l'alineació també compensa l'ús reduït de combustible.

3. Inspeccioneu regularment els pneumàtics.

Durant els controls mensuals de pressió d'inflació, haureu de buscar un desgast irregular del pneumàtic i dirigir-vos la vostra mà sobre la banda de rodets de cada pneumàtic per sentir-ne anormalitats.

tu2.jpg

Les coses que cal comprovar inclouen patrons de desgast inusuals com ara emplenament o escorxador ", diu Miller." És important fer una nota immediata dels patrons de desgast. Referiu-vos a aquestes notes en inspeccions futures per assegurar-vos que heu corregit el problema.

Mentre sentiu la banda de rodes, haureu d'inspeccionar tot el pneumàtic per danys com talls, esquerdes, ampolles o nervis ", diu Miller. Si el dany és greu, el pneumàtic s'haurà de deixar immediatament immediatament.

tu3-1.jpg

tu3-2.jpg

Si es detecta amb la suficient antelació, el desgast irregular es pot contrarestar o corregir per ajudar a allargar la vida dels pneumàtics.