Per què necessitem pneumàtics d'hivern a l'hivern?

- Jul 06, 2018-

Molts conductors canvien de pneumàtics quan arriben a Europa a l'hivern, però també alguns pensen que no és necessari, ja que utilitzen pneumàtics de tota la temporada.

Primer comprovem quina és la diferència entre ells. Pel que fa als pneumàtics d'all-season i els pneumàtics d'hivern, apareixen algunes diferències visuals, i al sentir que el compost de goma lleugerament més suau d'un pneumàtic d'hivern ofereix una certa experiència sensorial a la diferència. Al conduir el cotxe a la carretera de neu gelada, podem sentir que l'empunyadura dels pneumàtics d'hivern és significativament millor que les temporades.

Quin és l'avantatge dels pneumàtics d'hivern a l'hivern?

El seu cautxú és més suau i es torna menys dur que un pneumàtic normal en temps fred, el que significa que es pot deformar segons sigui necessari. Té més sipes, que és el que crida tots aquests petits talls i ranures en un pneumàtic. Aquestes canonades eliminen l'aigua de la interfície de goma / carretera i proporcionen més superfícies d'agafament.

Els pneumàtics d'hivern també tenen blocs de rodadura més grans, que proporcionen superfícies més grans i més profundes perquè el pneumàtic es mossegueu al gelat / neu / carretera i, en condicions de neu, voleu que el pneumàtic s'omple de neu, ja que la neu-neu L'enllaç de fricció és realment bo. És per això que els ninots de neu s'enllacen tant com ho fan.

A més, hi ha pneumàtics amb taques; Els pneumàtics amb taques són emocionants d'una manera fetitxe, però arrenquen les carreteres, són il·legals en molts llocs i, en la majoria dels casos, no els necessitem a menys que estigueu als llocs com Rússia.

De fet, hi ha molta ciència per què els pneumàtics d'hivern funcionen, però el que cal recordar és que no és només un hype. El pneumàtic és la interfície entre el poder i la capacitat de l'automòbil i la carretera, i si els pneumàtics xuclen, no tot el control de parell o de tracció ni 4WD ni AWD passarà a importar una mica de gel.

Les persones necessiten hiverns a l'hivern, però, malauradament, només el 25% dels conductors de les cames de neu s'ajusten als seus vehicles amb pneumàtics d'hivern, el Quebec i molts països europeus els fan obligatoris. Què passa amb tu? Creus que necessites hiverns?


sunny-雪地胎1.jpg