Ag Tires

Ag Tires

Pneumàtics AG pneumàtics de la marca NAMA pneumàtics F-2 d'alta qualitat 3 pneumàtics de costella amb càrregues elevades de resistència, resisteixen els danys, usen bé en ús intensiu a la granja. Els pneumàtics de la marca NAMA F-2 d'alta qualitat per a 3 pneumàtics de costelles amb càrregues elevades i resistents, resisteixen el dany, usen bé en ús pesat a la granja 1.NAMA marca pneumàtics AG avantatges F-2 ...
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtics AG

Els pneumàtics de la marca NAMA pneumàtics F-2 d'alta qualitat amb 3 pneumàtics de costelles amb càrregues pesants superiors, resisteixen el dany, usen bé en ús intensiu a la granja.

1.jpg Subministrem els pneumàtics AG de la marca NAMA F-2 d'alta qualitat amb una garantia sòlida, ens dediquem a la fabricació i exportació de pneumàtics d'alta qualitat durant molts anys cobrint la major part de països d'Amèrica del Nord, Europa, Àfrica, Àsia i etc. associació a llarg termini a la Xina.


Els pneumàtics de la marca NAMA F-2 d'alta qualitat per a 3 pneumàtics de costelles amb càrregues pesants de sobrecàrrega, resisteixen el dany, es desgasten bé en granja


1.NAMA marca AG pneumàtics avantatges F-2

Tres disseny de costelles per a tot tipus de condicions agrícoles

Excel·lent guia i rendiment autonetejable

Bona resistència al desgast, excel·lent capacitat de control i llarga vida útil

2.Nama marca AG pneumàtics F-2 szie llista (especificació)

Tenim diferents mides i estils diferents per a les vostres diverses aplicacions.

3.jpg


3.Nama marca AG pneumàtics F-2 aplicació

Els nostres pneumàtics de la marca NAMA F-2 són principalment per al seu John Deere, Cub Farmall, Yanmar, Minneapolis-Moilne, Farmall, Oliver, Case IH, Hesston, New Holland, Ford, Ford 2N i etc.

4.FAQ per al patró F-2

Quan la velocitat màxima a 30 km / h, la càrrega màxima del 100%; Quan la velocitat de 25 km / h, la càrrega augmenta un 15%; Quan la velocitat de 20 km / h, la càrrega augmenta un 35%; Quan la velocitat de 10 km / h, la càrrega augmenta un 50%; Quan la velocitat de 35 km / h, la càrrega redueix un 10%; Quan la velocitat de 40 km / h, la càrrega redueix un 20%.


Hot Tags: pneumàtics ag, fabricants, millor preu barat

Investigació

You Might Also Like