Granja implementa pneumàtics

Granja implementa pneumàtics

Granja Implementar pneumàtics NAMA marca f braç implementar pneumàtics R-1 pneumàtics d'alta qualitat AG per a les necessitats de pneumàtics de reemplaçament d'equips agrícoles. La granja de marca NAMA implementa pneumàtics R-1 de pneumàtics d'alta qualitat AG per a les necessitats de pneumàtics de reemplaçament d'equips agrícoles. 1.NAMA marca de la granja implementa pneumàtics R-1 de la introducció de la granja de marca NAMA ...
Xateja ara

Detalls del producte

Granja implementa pneumàtics

NAMA marca f braç implementar pneumàtics R-1 pneumàtics d'alta qualitat AG per a les necessitats de pneumàtics de reemplaçament d'equips agrícoles.

1.jpg Subministrem la granja de la marca NAMA per a la implementació de pneumàtics d'alta qualitat R-1 amb una garantia sòlida, ens hem dedicat a la fabricació i exportació de pneumàtics d'alta qualitat durant molts anys cobrint la major part de països d'Amèrica del Nord, Europa, Àfrica, Àsia i etc. Partenariat a la Xina.


La granja de marca NAMA implementa pneumàtics R-1 de pneumàtics d'alta qualitat AG per a les necessitats de pneumàtics de reemplaçament d'equips agrícoles.

1. La marca NAMA implementa els pneumàtics de la introducció R-1

Els pneumàtics per a la construcció de la marca NAMA estan fabricats per a les necessitats de pneumàtics de reemplaçament d'equips agrícoles, amb càrregues elevades i resistents, resisteixen els danys i es fan servir molt en granja.

2.NAMA marca granja implementar pneumàtics R-1 szie llista (especificació) de la granja implementar pneumàtics

Tenim diferents mides i estils diferents per a les vostres diverses aplicacions.

image004.jpg

3.NAMA marca granja implementar pneumàtics amb la seva aplicació R-1

Els pneumàtics d'implantació agrícola són per a les vostres empacadoras, polvoritzadors, vagons, sembradores, esparcidores de fems, remolcs i molt més.

4.FAQ per al patró R-1

1>. Quan es va utilitzar el pneumàtic a l'eix davanter (rueda de tracció), la càrrega màxima del pneumàtic i la pressió relativa també s'aplicaven.

2>. Quan la velocitat màxima és de 30 km / h, la càrrega màxima del 100%; Quan la velocitat de 25 km / h, la càrrega augmenta un 15%; Quan la velocitat de 20 km / h, la càrrega augmenta un 35%; Quan la velocitat de 10 km / h, la càrrega augmenta un 50%; Quan la velocitat de 35 km / h, la càrrega redueix un 10%; Quan la velocitat de 40 km / h, la càrrega redueix un 20%.


Hot Tags: pneumàtics d'implantació agrícola, fabricants, millor preu barat

Investigació

You Might Also Like