Industrial sòlida goma de les cobertes

Industrial sòlida goma de les cobertes

NAMA marca sòlid pneumàtics pneumàtics d'alta qualitat amb un milles més i pot ser recorren dues vegades. NAMA marca sòlid pneumàtics pneumàtics d'alta qualitat amb un milles més i pot ser recorren dues vegades. 1. producte pneumàtic de sòlids de introducció 1. deformació més petits, millor estabilitat i seguretat 2. córrer suaument, lleu tremolant...
Xateja ara

Detalls del producte

1. producte introducció

La principal matèria primera per a pneumàtics de cautxú industrial sòlida està formada per un tipus especial de material de goma, i tots ells són sòlids, excepte el petit nucli buit que manté el centre de gravetat. Els pneumàtics produïts d'aquesta manera es pot utilitzar com ampolles anti-d'ungles bales, prova de mina i anti-inflamable. Que són estimats per agents de la policia. No obstant això, massisses són molt pesants i no són molt maniobrable després d'instal·lar-los. Per tant, necessiten ser millorat per professionals.

Massisses es pot dividir en mediambiental amistosament, conductiu, tipus alternatius, estàndards, resistent a l'oli i càrrega funció del seu ús.

image001.jpg

A. traceless pneumàtics verd: el color general és lleuger, com blanc, gris, verd, groc i així successivament. Gairebé al color de terra d'una indústria en particular, la petjada de pneumàtic es no o menys deixar durant l'ús, mantenir la terra ordenada. S'utilitza en indústries que requereixen neteja més alts, com ara medicina, electrònica, automòbils i aliments.

B. pneumàtics de tipus conductiu: durant l'ús, pot ser alliberat electricitat estàtica, espurnes no es generaran per electricitat estàtica, i es poden evitar incendis. S'utilitzen generalment en pólvora, oli, química i altres indústries de mercaderies perilloses inflamables i explosius, tipus conductiu pneumàtics només negre.

C. tornar a proveir pneumàtics: s'utilitza sobretot en els automòbils europeus, com ara Linde, dels carregadors Jungheinrich, encara, OM, etc., també conegut com massisses ajustada ràpida.

M. estàndards massisses: majoria dels models es poden utilitzar.

E. Oil-resistents massisses: massisses utilitzats a les carreteres que estiguin fortament contaminades amb olis i altres substàncies.


2. especificacions del producte

image003.jpg

3. aplicació

image005.jpg

Hot Tags: fabricants xinesos, de goma industrial sòlida pneumàtics, a l'engròs, millor, barat, preu, venda

Investigació

You Might Also Like