Skid Loader Pneumàtics

Skid Loader Pneumàtics

NAMA Brand Loader neumatics E-3 / L-3 Patró de pneumàtics d'alta qualitat amb milles més llargues i es pot retrobar dues vegades. Els pneumàtics d'alta qualitat de pneumàtics E-3 / L-3 de la marca NAMA pneumàtics d'alta qualitat amb un recorregut més llarg i que es poden recarregar dues vegades. 1.Producte Introducció Carregador de pneumàtics Carrera de llarga durada Excel·lent tracció i ...
Xateja ara

Detalls del producte

1. Introducció al producte

Com que el cos del pneumàtic del carretó elevador està fet de tot tipus de goma, es garanteix al màxim la resistència a la punció del pneumàtic i es elimina fonamentalment el perill de punció del pneumàtic al vehicle industrial durant el funcionament del rodament i en un entorn de treball defectuós. Els pneumàtics de càrrega tenen una petita deformació de càrrega i una bona estabilitat. A causa de la seva resistència a la resistència a la llança i la resistència a llàgrimes, poden evitar el treball pesat de pneumàtics i pneumàtics amb freqüència canviants, i poden millorar la velocitat d'ús i l'eficiència del treball dels vehicles.

El disseny estructural en tres fases dels pneumàtics de càrrega, la distribució dels tres compostos de goma, garanteix el rendiment general del pneumàtic. L'ús de la viscosa importada com a goma base del pneumàtic millora el rendiment generador de calor del pneumàtic i redueix considerablement la generació de calor del pneumàtic. Els pneumàtics de càrrega tenen els avantatges de la bona rigidesa, alta duresa, bona rigidesa, petita deformació, petit coeficient d'expansió, baixa generació de calor, etc., eliminant fonamentalment els anells corredissos generats per l'inflor dels pneumàtics provocats per la generació de calor dels pneumàtics. fenomen.

La caiguda i el craqueig del pneumàtic són causats per molts factors. A més de factors externs com les lesions dures causades durant l'ús, la causa interna es deu principalment a l'envelliment de la goma, i es basa principalment en l'envelliment tèrmic i la fotoenvelliment. L'ús de la viscosa redueix la calor generada pel pneumàtic, eliminant així les esquerdes, grumolls, etc. provocades per l'envelliment tèrmic del cautxú.

image001.jpg

Formulació de trepant resistent al desgast, resistent a la perforació, superfície corredera ultra llarg, llarga vida útil.

El rendiment del rodament és més fort i la resistència a la calor és millor.

Compta amb un bon rendiment a prova de tall i s'utilitza en mines de superfície i paviments on es pot tallar fàcilment la banda de rodament.2. Especificació

image003.jpg

3. Aplicació de la marca NAMA Patró de càrrega E-3 / L-3.

image005.jpg

Hot Tags: pneumàtics de càrrega de skid, xinesos, fabricants, venda a l'engròs, el millor, barat, de preu, a la venda

Investigació

Potser també t'agrada