Pneumàtic gran bloc 12R22.5

Pneumàtic gran bloc 12R22.5

Els nostres pneumàtics TBR tenen com a resultat: una potencia de sobrecàrrega reforçada, millora de la capacitat de sobrecàrrega. Es reforça la bola dels pneumàtics, cosa que ha eliminat el problema d’esquerdament de les perles causat per la sobrecàrrega. La fórmula especial de resistència al desgast i el tall de la base de la banda de rodament milloren la distància de servei dels pneumàtics. El disseny únic del cinturó i el cercle ajuden a millorar la capacitat de sobrecàrrega.
Xateja ara

Detalls del producte

NAMA 12R22.5 patró de blocs grans ND22 Pneumàtics


Avui us recomanem les nostres 12R22.5 per a carreteres mineres, cal que tingueu en compte que la profunditat de rodatge de patró és de 22 mm (el temps més llarg es garanteix), amplificador GG; el pes és de 70 KG, molt més pesat que la majoria de les altres marques per al mateix patró, la tracció a la carretera i la capacitat d’adherència és impressionant.

Els nostres pneumàtics TBR tenen com a resultat: una potencia de sobrecàrrega reforçada, millora de la capacitat de sobrecàrrega.
Es reforça la bola dels pneumàtics, cosa que ha eliminat el problema d’esquerdament de les perles causat per la sobrecàrrega.
La fórmula especial de resistència al desgast i el tall de la base de la banda de rodament milloren la distància de servei dels pneumàtics.
El disseny únic del cinturó i el cercle ajuden a millorar la capacitat de sobrecàrrega.

Consulteu més detalls a la imatge de sota.

InsertPic__jpg
Hot Tags: Pneu gran bloc 12r22.5, xinesos, fabricants, a l'engròs, al millor preu, barat, en venda

Investigació

You Might Also Like