PNEUS COMERCIALS 11R22.5 16PR PNEUMÀTIC DE CARRETERA

PNEUS COMERCIALS 11R22.5 16PR PNEUMÀTIC DE CARRETERA

Descripció del producte: NAMA 11R22.5-16PR, pneumàtic de qualitat de gamma alta amb nou patrons per a les seves eleccions. El nostre 11R22.5 es produeix a la Xina, la primera línia de producció de TBR, fem OEM per a moltes marques internacionals famoses i distribuïdors de pneumàtics a tot el món, la qualitat és alta, és el pneumàtic més eficient ...
Xateja ara

Detalls del producte

Descripció del producte:

 

NAMA 11R22.5-16PR, pneumàtic de qualitat de gamma alta amb nou patrons per a les teves eleccions.

 

El nostre 11R22.5 es produeix a la Xina, la primera línia de producció de TBR, fem OEM per a moltes marques internacionals i distribuïdors de pneumàtics a tot el món, la qualitat és alta, és el pneumàtic més eficient a la Xina tenint en compte el cost per quilòmetre, 3 cops recorreguts amb quilometratge llarg.

 

CARACTERÍSTIQUES I BENEFICIS per patrons.

 

NF03 +

* Treure la banda de rodament amb disseny de l'espatlla tancat per a una estabilitat excepcional i resistència al desgast irrgular.

* Drenatge perfecte: quatre disseny de costelles verticals per a una millor expulsió de l'aigua.

* Costelles de reforç en forma de gema especialment dissenyades a la part inferior de la ranura, evitant eficaçment el cilindre de ranura.

* Bona neteja autònoma: el bulit d'expulsors de pedra en ranures per a la resistència a la perforació de pedra exeptional.

 

NF17 +

* Funcionament de conducció superior: quatre costelles combinades amb tubs d'acer proporcionen una millor força motriu.

* Resistència sostinguda: disseny de ranures d'espatlles especials, dispersa eficaçment la calor de l'espatlla per millorar

* Resistència i evitar l'abrasió anormal de l'espatlla.

* Rendiment baix del soroll: el disseny ondulat en el fons de les ranures disminueix el soroll durant la conducció d'alta velocitat.

* Bona neteja autònoma: el bulit d'expulsors de pedra en ranures per a la resistència a la perforació de pedra exeptional.


Mida Patró Q'ty / 40HQ Índex de càrrega i velocitat Treure depyh / mm
11R22.5-16PR NF03 + 270 146 / 143M 15.5
11R22.5-16PR NF17 + 270 146 / 143M 15


无 标题

Hot Tags: pneumàtic comercial 11r22.5 pneumàtics de camió de policia 16pr, xinesos, fabricants, venda a l'engròs, millor preu barat, a la venda

Investigació

You Might Also Like