Pneumàtic de neu VAN NEVER COMERCIAL

Pneumàtic de neu VAN NEVER COMERCIAL

Avui, NAMA TIRE, us recomanem els nostres pneumàtics comercials / Van; A continuació es mostra la nostra llista de preus de pneumàtics C per a la seva referència, si us plau no dubti en contactar-me si teniu cap requisit addicional. Pneumàtics NAMA PCR: · No.1 Els pneumàtics d'hivern a la Xina, la sèrie i les mides són els més complets, tots dos ...
Xateja ara

Detalls del producte

Avui, NAMA TIRE, us recomanem els nostres pneumàtics comercials / Van; A continuació es mostra la nostra llista de preus de pneumàtics C per a la seva referència, si us plau no dubti en contactar-me si teniu cap requisit addicional.


Pneumàtics NAMA PCR:

·          No.1 Els pneumàtics d'hivern a la Xina, la sèrie i les mides són els pneumàtics més complets, tant els studded com els no studdables. El nostre pneumàtic d'hivern cobreix mides de 13-18 polzades, incloent pneumàtics d'hivern HP, UHP, SUV, pneumàtics VAN, etc., tots els pneumàtics de primera qualitat.

·          Equipament: adoptem el primer equip de classe mundial, el VMI més avançat, és el millor, tots els nostres equips són 100% importats d'Alemanya, Amèrica i Japó.

·           Qualitat: els nostres pneumàtics tenen una precisió molt alta, i com vostès saben, l'alta precisió suposa un bon equilibri dinàmic, tots els nostres pneumàtics PCR són de primera qualitat, és similar a la marca Major International, com Michelin i Bridgestone.

·           Equip de suport sòlid: aquesta línia feta per una fàbrica estatal, que té una gran tecnologia a gran escala i excel·lent, un fort suport financer i una àmplia tendència en desenvolupament, tots els equips tècnics i d'equip són els millors a la Xina.

·          Pneumàtics Studded: El dispositiu optimitzat per al tall sobre la rodadura del pneumàtic millora la potència de tracció. El compost de negre blanc de carboni d'hidrats de sílice d'alt contingut proporciona un poder d'adherència excel·lent a la carretera humida, neu i gelada.


02.jpg

Hot Tags: neu de pneumàtics comercial neu pneumàtics, xinesos, fabricants, venda a l'engròs, millor, barat, preu, a la venda

Investigació

You Might Also Like