Pneumàtics de camions per carretera

Pneumàtics de camions per carretera

Els pneumàtics encès / off-road estan especialment construïts per proporcionar força i tracció addicionals. Molts dels pneumàtics comercials pesats i els pneumàtics de la carretera / fora de camions disponibles en els pneumàtics són fàcils de tenir una major càrrega i grans agulles de rodes per assegurar la mobilitat dins i fora de llocs de treball i la carretera ...
Xateja ara

Detalls del producte

Els pneumàtics encès / off-road estan especialment construïts per proporcionar força i tracció addicionals. Molts dels pneumàtics comercials pesats i els pneumàtics per a camions / camions que es troben disponibles a Pneumàtics, tenen una major puntuació de càrrega i grans agulles de pas de rodes per assegurar la mobilitat dels llocs de treball i fora de treball i els projectes de construcció de carreteres.

image001.jpg Oferim molts productes per a que triïs. La nostra selecció proporciona un nivell d'entrada, descompte tots els pneumàtics del terreny, així com les marques de nom superior, segons el vostre pressupost. Si teniu preguntes o necessiteu ajuda per trobar un pneumàtic, contacteu-nos. Tenim un personal ben informat que està encantat d'ajudar-vos amb totes les vostres necessitats de pneumàtics.


1 Introducció al producte

◆ La combinació de la rodadura i la rodadura ofereix una excel·lent tracció i maniobrabilitat

◆ El compost especial de tall i xip proporciona resistència al tall i al desgast.

◆ El disseny avançat de carcasses de 4 cintes sota la banda de rodadura proporciona un major nivell de carcassa de durabilitat i reutilització. El compost especial de la rodadura evita el tall, la picadura i el trenat de la rodadura.

2 Especificació

image003.jpg


3 Control de qualitat i disseny

image005.jpg


Hot Tags: pneumàtics de camió fora de camió, fabricants, millor preu barat

Investigació

Potser també t'agrada