Disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20

Disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20

Característiques del disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20: 1> Patró de blocs escalonats i disseny d'espatlla esglaonada oberta augmentar la superfície del sòl del paviment tou, proporcionar una forta tracció i adherència, i garantir una bona passabilitat de carreteres toves com la sorra; 2> fórmula de trepitjada resistent al tall millora la resistència a la punció i la capacitat de tall; 3> baixa generació de calor i bon rendiment d'alta velocitat.
Xateja ara

Detalls del producte

Disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20

 

Sí, ho has sentit bé! Nosaltres NAMA estem promovent el disseny de pneumàtics de sorra més venuts 14.00R20 SMT07 que ha exportat a molts països com Sudan, Líbia i Algèria i té molt bons comentaris i gaudeix de molt bona reputació en el mercat.

 

Si us plau, trobar els següents detalls del pneumàtic, l'enviament immediat es podria organitzar segons les comandes confirmades per l'enviament disponible, anem a iniciar la cooperació de 2021 per aquesta gran venda n 1.

 

Característiques del disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20:
1> Patró de blocs escalonats i disseny d'espatlla esglaonada oberta augmentar la superfície del sòl del paviment tou, proporcionar una forta tracció i adherència, i garantir una bona passabilitat de carreteres toves com la sorra;

2> fórmula de trepitjada resistent al tall millora la resistència a la punció i la capacitat de tall;

3> baixa generació de calor i bon rendiment d'alta velocitat.

 

Especificacions del disseny de pneumàtics de sorra 14.00R20:

1

 

Disseny de pneumàtics de sorra NAMA 14.00R20 per a l'enviament immediat:

2

Hot Tags: disseny de pneumàtics de sorra 14.00r20, xinès, fabricants, a l'engròs, millor, barat, preu, per a la venda

Investigació

Potser també t'agrada