Sorra pneumàtics per camions

Sorra pneumàtics per camions

NAMA marca sorra de pneumàtics per camions KW-168 patró populars pneumàtics de sorra amb gra superdurs i desgast excel·lent i actuació d'estabilitat. NAMA marca sorra de pneumàtics per camions KW-168 patró populars pneumàtics de sorra amb gra superdurs i desgast excel·lent i actuació d'estabilitat. 1. producte introducció...
Xateja ara

Detalls del producte

NAMA marca sorra de pneumàtics per camions KW-168 patró populars pneumàtics de sorra amb gra superdurs i desgast excel·lent i actuació d'estabilitat.

image001.jpg

Subministrem pneumàtic NAMA marca sorra per a camions patró popular sorra pneumàtics superdurs gra i rendiment excel·lent desgast i estabilitat.

Pneumàtics NAMA estan dissenyats i construïts sota l'alta tecnologia. El nivell de qualitat compleix criteris molt alts per a la seguretat, fiabilitat, actuació i eficiència. La nostra experiència acumulada en pneumàtics desenvolupament i producció s'aplica a pneumàtics arxivat, així tots els productes que fabriquem comporta el nivell superior que marques mitjana xineses.


De pneumàtics per camions NAMA marca sorra patró populars pneumàtics de sorra amb gra superdurs i desgast excel·lent i actuació d'estabilitat.

 

1. pneumàtic de sorra introducció producte per a camions

Beneficis:

Especial patró de sorra disseny, millorar la manipulació en condicions de sorra.

Super fort polièster pneumàtic cos, millorar comoditat i pneumàtics flanc força i estendre la vida útil.


2. especificació

MIDALI/SS
750R16LT-8PR112/107R


 


Hot Tags: sorra pneumàtics per camions, fabricants, millor, barat, preu

Investigació

Potser també t'agrada