HIVERN TATXES PNEUMÀTIC PASSATGER COTXE PNEUMÀTIC

Tatxes hivern pneumàtic passatger cotxe pneumàtic avui, NAMA pneumàtic, volem recomanar nostres pneumàtics Studded tan sota: pneumàtics NAMA PCR: · NAMA tenim els pneumàtics d'hivern n º 1 a la Xina, la sèrie i mides són més completa, pneumàtics studdable i no studdable. Nostres pneumàtics d'hivern cobreix mides de...
Xateja ara

Detalls del producte

HIVERN TATXES PNEUMÀTIC PASSATGER COTXE PNEUMÀTIC


Avui, NAMA pneumàtic, volem recomanar nostres pneumàtics Studded tan sota:


Pneumàtics NAMA PCR:

·         NAMA tenim els pneumàtics d'hivern n º 1 a la Xina, la sèrie i mides són més completa, pneumàtics studdable i no studdable. Nostres pneumàtics d'hivern cobreix mides de 13-18 polzades, incloent-hi l'hivern HP pneumàtic, UHP, SUV, VAN pneumàtic etc., tots els pneumàtics amb qualitat.

·         Equipament: hem d'adoptar l'equip classe n º 1, la més avançada VMI, és el millor, tots els nostres equips són 100% importats d'Alemanya, Estats Units i Japó.

             ·       Qualitat: nostres pneumàtics tenen molt alta precisió i com vostès saben, alta precisió significa bon equilibri dinàmic, tots els nostres pneumàtics PCR són la qualitat, és similar amb la marca internacional important com la Michelin i Bridgestone.

             ·   Equip de suport fort: aquesta línia feta per una fàbrica de titularitat estatal, que té molt gran escala i tecnologia excel·lent, fort suport econòmic i una àmplia tendència de desenvolupament, tots els tècnics i equips són els millors a la Xina.

·         Tatxes pneumàtics: semental optimitzat arranjament a la banda de rodament pneumàtics millora la tracció. Alt contingut sílice hidrat blanc negre de fum compost proporciona poder excel • lent arrapament en carretera mullada, neu i gel.

俄罗斯及周边 镶钉雪地胎.jpg

Hot Tags: Tatxes hivern pneumàtic passatger pneumàtic de cotxe, xinesa, fabricants, majoristes, millor, barat, preu, venda

Investigació

You Might Also Like