Marques pneumàtiques de Tailàndia 11R22.5

Treball amb NAMA: (Tailàndia Tires Marques 11R22.5) 1. Garantia d’almenys 200.000 kms garantits en condicions normals i amb un valor de PLI de 5 milions de dòlars; 2. Enviat directament des del Vietnam, sense ADD, CVD i tarrifs de guerra comercial 3. Qualitat: NAMA TBR té una estructura 4 + 0. Es pot retreure dues vegades.
Xateja ara

Detalls del producte

Marques pneumàtiques de Tailàndia 11R22.5

Els nostres productes estrella- el pneumàtic per camions de servei mixt 11R22.5 NF101 està dissenyat per a STEER / REMOLCER / TOTA POSICIÓ

image

Les funcions NF101 inclouen:

El disseny de la pista de rodatge innovador amb costelles esglaonades i grans espatlles promou una excel·lent estabilitat lateral i un maneig precís.

2. S’aplica una forma de costella recta per augmentar la seguretat de direcció i conducció. S’obté una magnífica adherència tant en superfícies de la carretera humida com seca.

La pista de rodatge molt profunda i àmplia juntament amb un compost exclusiu d’alta frega augmenten notablement el llarg i fins i tot el desgast de la pista.

4. Les unitats compostes amb trams proporcionen una excel lent evacuació de l'aigua i ajuden a reduir la temperatura de la banda de rodatge.


Treballeu amb NAMA: (Tailàndia Tires Marques 11R22.5)

1. Garantia d’almenys 200.000 kms garantits en condicions normals i amb un valor de PLI de 5 milions de dòlars USD;

2. Enviat directament des del Vietnam, sense ADD, CVD i trucs de guerra comercial

3. Qualitat: Els NBR TBR són d’estructura 4 + 0. Es pot retreure dues vegades.

imageHot Tags: tailandesas marques de pneumàtics 11r22.5, xinesos, fabricants, a l'engròs, el millor, barat, preu, en venda

Investigació

You Might Also Like