Pneumàtic camió 295/80R22.5

Pneumàtic camió 295/80R22.5

Ara nosaltres, NAMA TIRES, tenim 3 contenidors de pneumàtics de camió acabats de produir 295/80R22.5 amb 17mm de profunditat de trepitjada llesta per al lliurament (mentre que la majoria d'altres marques xineses només poden arribar a 15mm) , a continuació pls comproveu la foto del patró. Aquest patró es pot utilitzar per a tota la roda de posició, la qualitat és excel·lent. Pls fes-nos saber si t'interessa, si és que sí, t'enviarem els nostres preus. BTW, pls adjunts comprovar el catàleg per obtenir més mides per a les seves referències.
Xateja ara

Detalls del producte

Pneumàtic camió 295/80R22.5


Ara nosaltres, NAMA TIRES, tenim 3 contenidors de pneumàtics de camió acabats de produir 295/80R22.5 amb 17mm de profunditat de trepitjada llesta per al lliurament (mentre que la majoria d'altres marques xineses només poden arribar a 15mm) , a continuació pls comproveu la foto del patró.  Aquest patró es pot utilitzar per a tota la roda de posició, la qualitat és excel·lent.  Pls fes-nos saber si t'interessa, si és que sí, t'enviarem els nostres preus.  BTW, pls adjunts comprovar el catàleg per obtenir més mides per a les seves referències.

 

Els nostres clients parlen molt d'aquesta línia de producció, un va dir que el nostre pneumàtic de camió 295/80R22.5 pot córrer 200.000km com a mínim sense cap dany.  El client ha estat utilitzant diverses marques diferents, la nostra qualitat de pneumàtics és de les més favorables com el que va dir.  Per descomptat, la vida dels pneumàtics depèn molt de les carreteres, la sobrecàrrega de la situació i els hàbits de conducció, etc, però pel mateix estat de funcionament, el nostre rendiment dels pneumàtics sempre és excepcional.

 

Pneumàtic camió 295/80R22.5 Les dades tècniques també s'han inclòs en el full següent per a la seva referència:


Catch_jpg


Hot Tags: pneumàtic de camió 295/80r22.5, xinès, fabricants, majorista, millor, barat, preu, per a la venda

Investigació

Potser també t'agrada