Llista de pneumàtics per a Europa

Llista de pneumàtics per a Europa

Un trio d’agències estatals de Carolina del Sud ha llançat una iniciativa a tot l’estat destinada a erradicar els abocadors il·legals de pneumàtics a tot l’Estat de Palmetto. La campanya, batejada amb el nom de “Veure-la, informar-la”, anima als residents a denunciar els sospitosos abocadors il·legals de la llar mitjançant la trucada a la línia d'atenció Litter Buster. ..
Xateja ara

Detalls del producte

Un trio d'agències estatals de Carolina del Sud ha llançat una iniciativa a tot l'estat destinada a eradicar els abocadors il·legals de pneumàtics il·legals a tot l'Estat de Palmetto. La campanya, batejada amb el nom de "Veure-ho, informar-la", anima els residents a denunciar els sospitosos abocadors il·legals de la llar al trucar a la línia de servei Litter Buster a 1-877-7 LITTER o utilitzant l’opció "Informar d’una polsada" a palmettopride.org. El procés de notificació és anònim.

  

El noranta-dos per cent de tots els pneumàtics de final de vida a Europa es van recollir i utilitzar durant el 2017 tant per al reciclatge de materials com per a la recuperació d'energia, segons un informe de la European Tire & Rubber Manufacturers Association (ETRMA).


Hot Tags: pneumàtics per al mercat europeu, xinesos, fabricants, a l'engròs, al millor preu, barat, en venda

Investigació

Potser també t'agrada